7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Loïc Nottet trekt naar Vorst Nationaal

Loic Nottet
© Medialaan/Qmusic

Nauwelijks enkele minuten heeft het geduurd voor het concert van Loïc Nottet, op 2 oktober in de Ancienne Belgique, helemaal uitverkocht was! Tot grote vreugde van zijn fans kondigt Loïc vandaag een nieuwe datum aan, en zal hij op zaterdag 25 april 2020 op de planken staan in Vorst Nationaal!

In 2014 ontdekten we hem als finalist in The Voice Belgique, in 2015 vertegenwoordigde hij met glans ons land op het Eurovisie Songfestival, waar hij met ‘Rhythm Inside’ knap vierde werd, en in 2016 sleepte hij de overwinning in de wacht bij Danse Avec Les Stars. Van Loïc Nottet hebben we het laatste nog niet gezien! Zijn debuutalbum ‘Selfocracy’ kwam uit in 2017 en schopte het al tot gouden en zelfs diamanten plaat.

Zijn jongste single ‘On Fire’, die op 30 november uitkwam, is niet uit de ether weg te slaan, en de bijbehorende clip telt intussen ruim 1,5 miljoen views op YouTube. Loïc Nottet keert dit najaar terug naar het podium met een veelbelovend nieuw album!

Tickets voor het concert van Loïc Nottet in Vorst Nationaal op 25 april 2020 gaan in verkoop morgen, 20 maart 2019, vanaf 10u via Live Nation.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today