15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Nonkel Jef trekt een derde keer naar theater

nonkel jef elckerlyc theater
© Tom Bergs

Alle goede dingen bestaan uit drie… Bijzonder leuk nieuws voor de fans van Nonkel Jef, Theatertainment brengt het grote nieuws dat er een derde theatervoorstelling in de maak is. Deze gaat in première op 20 september 2019.

Vanaf 20 september 2019 schittert Ivo Pauwels voor de derde keer op de planken in een theatervoorstelling over Nonkel Jef, Vlaanderens bekendste keuterboer uit de kempen. Hij zal drie weekends te zien zijn. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen. Er zijn al kaartjes beschikbaar voor de gegadigden.

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom ‘Nonkel Jef’ die in de tweede helft van de jaren ’90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, ‘Nonkel Jef’, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken…

In 2016 kreeg ‘Nonkel Jef’ een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na ‘Nonkel Jef zit in de patatten’ , kwam er ‘Nonkel Jef & de verloren zoon’, ook deze was een schot in de roos met een grote tour door Vlaanderen.

Praktisch

Het derde theateravontuur van Nonkel Jef is vanaf 20 september 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen te zien. Nadien volgt er nog een tour door Vlaanderen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today