12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris Van Espen en Sergej Lopouchanski gaan naakt in het theater!

Ladies Night
© Uitgezonderd Theater

Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys zullen vanaf 25 oktober als Vlaamse strippers te zien zijn in Ladies Night.

Producent Uitgezonderd. pakt in oktober uit met Ladies Night. Deze heerlijke komedie werd ook succesvol verfilmd in ‘The Full Monty’. Producenten James Cooke en Bob Jennes gaan deze keer in zee met Manou Kersting als regisseur van de heetste komedie van het jaar.

Vandaag maakte hij bekend in stripclub Amnesia, een toepasselijke locatie, wie de zes acteurs zijn die vanaf 25 oktober te zien zijn als vriendenclubje die amateur-strippers en hun manager worden. Het gaat om Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys. De strippers van Ladies Night  starten hun Vlaamse tour in Theater Elckerlyc te Antwerpen op 25 oktober.

Wie kent niet de filmklassieker ‘The Full Monty’? De komedie ‘Ladies Night’ van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van deze succesvolle verfilming. Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van komedies die gegerandeerd een succes zijn en steeds gespeeld worden door een topcast.

Het verhaal

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Praktisch

‘Ladies Night’ start de tour door Vlaandere op 25 oktober 2018 in Theater Elckerlyck in Antwerpen.  Nadien trekt de show door Vlaanderen.  Info en tickets: www.uitgezonderd.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today