5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Wegens groot succes van Assisen 2: Assisen 3 al in de steigers!

Assisen 3
© Uitgezonderd

Zondag 20 januari gaat de nieuwste productie Assisen 2: De Gifmoord van theaterhuis Uitgezonderd. in première. Vandaag maken producenten James Cooke en Bob Jennes nu al bekend dat een vervolg verzekerd is. Assisen 3 krijgt als ondertitel De Wurgmoord!

Regisseur en co-auteur Frank Van Laecke vertelt enthousiast dat Assisen een merk wordt. “Het concept waar acteurs Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen en Frans Maas vaste waarden zijn, slaat ongelooflijk aan”. Dat het publiek een actieve rol speelt tijdens deze voorstelling heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. “Het publiek heeft een belangrijke taak. Zij zijn de jury. Door te stemmen of de beklaagde al dan niet schuldig wordt bevonden, beslissen zij het einde van het verhaal” gaat Frank Van Laecke verder. “Er wordt dus verwacht van hen dat zij alles wat er op de scène gebeurt nauwgelet in de gaten houden.” vult producent James Cooke aan.

Bob Jennes bevestigt: “Als je als producent ziet dat er nog voor de première van ASSISEN 2 10.000 tickets verkocht zijn, kan je niet anders dan ervan overtuigd zijn dat Assisen een waardig en dankbaar format is voor ons theaterpubliek.”

Praktisch

Assisen 3 wordt net zoals Assisen 1 en 2 een creatie van de hand van Peter Römer en Frank Van Laecke. Dat Kürt Rogiers, Francesca Vanthielen en Frans Maas opnieuw de rol van advocaat van de beklaagde, Procureur Des Konings en Voorzitter op zich nemen, staat vast. Wie hen zal vervoegen, is nog een verrassing.

Assisen 3 zal te zien zijn in maart 2020, maar de verkoop is nu al gestart. Tickets zijn te verkrijgen via uitgezonderd.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today