26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
26 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Nostalgie: Tik Tak komt terug op de buis!

tiktak
© VRT/Ketnet Junior

Vanaf dit najaar brengt Ketnet Junior een nieuwe reeks van Tik Tak. Dat nieuws werd vanochtend gebracht bij Debecker op Radio 1. 

Inge Bollens was er te gast. Zij is de kleindochter van de bedenker van Tik Tak Mil Lenssens en was zelf één van de bekende ‘Tik Tak-kindjes’. De reeks kwam in 1981 voor het eerst op tv en maakt sinds toen deel uit van het collectief geheugen. Ketnet Junior werkt momenteel aan een nieuwe reeks om opnieuw meerdere generaties peuters en kleuters te boeien met vertrouwde elementen zoals de schaapjes en het schaduwmannetje.

Tik Tak vanaf dit najaar op Ketnet Junior

Sinds het najaar van 2018 is Ketnet Junior in de namiddag te zien op het kanaal van Canvas, naast het reeds bestaande aanbod op het Ketnet-kanaal, in de Ketnet-app en op KetnetJunior.be. Zo bereikt het aanbod nog meer peuters en kleuters dan voorheen en komt Ketnet Junior tegemoet aan een vraag van vele ouders. Ketnet Junior zet in op titels van eigen bodem én op maat van de ontwikkeling van de allerjongsten. Vaste waarden zijn onder andere Kaatje, Bob de Bouwer, Bumba, Uki, Biba & Loeba en Suske & Wiske Junior.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today