22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Nora Gharib met natte oogjes: ‘Ik ben een echte bleiter’

Nora Gharib met natte oogjes: ‘Ik ben een echte bleiter’

Foto: VIER

Nora Gharib nam in 2015 deel aan’ K3 zoekt K3’, sindsdien gingen voor haar de showbizzdeuren open. Maar ze is niet alleen bekend als ex-deelneemster aan dat programma maar ook als ‘Een echte bleiter’.

Over het feit dat Gharib snel geëmotioneerd raakt vertelt ze in Billie. “Ik ben een emotioneel mens. Heel empathisch. Als iemand mij iets vertelt, beeld ik mij dat helemaal in. Alsof het mij overkomt.”

Het feit dat Nora mama werd, heeft dit probleem alleen maar erger gemaakt. “Mama worden heeft mij nog emotioneler gemaakt. Bij alles denk ik nu: als dit mijn kind zou overkomen

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today