9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Frans Bauer na herseninfarct van zijn Mariska: “Ik ben niks zonder haar”

Frans Bauer na herseninfarct van zijn Mariska: “Ik ben niks zonder haar”

Foto: Peter De Smedt

De immer sympathieke Frans Bauer zal je zelden zonder een lach op zijn gezicht aantreffen. Zijn positieve uitstraling werkt al jaren aanstekelijk voor zijn omgeving en sporen ervan vind je steevast in zijn nummers terug. Toch verging het rond de nieuwjaarsperiode Frans even wat minder. Zijn grote liefde Mariska kreeg op 4 januari een herseninfarct en dat bleef niet zonder gevolgen. Hij vertelt er meer over aan Het Laatste Nieuws.

“We waren gezellig een glaasje aan het klinken, toen Mariska plots met dubbele tong begon te praten. Ik dacht eerst dat ze me in de maling nam, maar besefte al snel dat het niet goed zat. Plots kon ze haar arm niet meer bewegen en had ze geen gevoel in haar gelaat. Ik belde de arts en even later reed ik achter een ziekenwagen aan richting ziekenhuis. Mariska is echt door het oog van de naald gekropen”, vertelt hij over die aangrijpende gebeurtenis.

Na het herseninfarct van Mariska werd Frans ineens in een andere rol geduwd. Al wat Mariska van tevoren deed, was nu aan hem. Koken, de was en strijk, vervoer: alles kwam op zijn schouders terecht. “Het was enorm confronterend. Ik heb toen ingezien hoe Mariska thuis de boel recht houdt. Ik ben oprecht dankbaar als ik ’s morgens wakker word met Mariska naast me. Ik ben niks zonder haar”, aldus Bauer. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today