4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vakantie Frans Bauer valt in het water

Foto: Peter De Smedt

Het jaar 2022 is niet het allerbeste jaar van Frans Bauer geworden, maar we zijn nog niet halfweg. Wie weet brengt de zomer en het najaar bij de familie Bauer alleen maar goed nieuws. Stel je voor: Mariska volledig genezen, zijn broer Dorus volledig hersteld én Frans die een nieuwe megahit scoort. Voor Frans mag het allemaal gaan gebeuren.

Volgens het weekblad Party is het echter nog niet zover en werd de moeder van Frans Bauer een tijdje geleden op de grond gevonden. Het weekblad schrijft dat mama Bauer met spoed naar het ziekenhuis van Roosendaal werd gebracht.

“Ze heeft, na eerder te zijn gedotterd, een MRI van haar hoofd gehad. Het resultaat is verbluffend positief, want er is niets kwaadaardigs aangetroffen”, reageert Frans Bauer. Na de dood van zijn vader is Frans Bauer angstig om ook zijn moeder te verliezen. Zij gaat in de mate van het mogelijke wel eens samen met haar zoon op pad.

Met de kinderen van Frans gaat het dan weer fantastisch goed. Zoon Jan zou beroepsmilitair willen worden, maar dat konden Mariska en Frans hem uit het hoofd praten. Jan gaat nu regelmatig mee naar optredens van zijn vader en ook zoon Christiaan springt wel eens in en doet dan de dingen die hun grootvader destijds voor hun vader deed.

In Party lezen we verder dat Frans tijdens de coronaperiode veel thuis heeft zitten piekeren. “Ik dacht meer dan voorheen na over de betrekkelijkheid van het leven. Niet te diep, omdat je dan voor je het weet in een psychiatrische inrichting belandt. Ik houd me vast aan emotioneel positieve dingen”, besluit de zanger uit Fijnaart.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today