13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Luc Caals, Isabelle A en Michiel De Meyer vol bewondering voor André Hazes!

Ode Aan Hazes
© Entertainment Today

Isabelle A, Luc Caals en Michiel De Meyer zuller er op 22 april ook bij zijn in de Lotto Arena. Beide artiesten hebben zo elk hun eigen reden om er die dag, op ‘Ode Aan Hazes’, bij te zijn!

Als er één artiest is in Vlaanderen die de populariteit van André Hazes perfect kan inschatten, dan is het Luc Caals. Op 20 september 2014 stond Luc al eens in een uitverkochte Lotto Arena met zijn ‘Caals zingt Hazes’. “Samen met mijn uitverkochte reeks “kleinere” Hazes-concerten en doortochten in o.a. de Koningin Elisabethzaal en De Roma, was dit concert één van dé absolute hoogtepunten uit mijn carrière. Ik heb daar zo van genoten, dat ik direct heb toegezegd toen ze mij vroegen om op 22 april mee te werken aan ‘Ode aan Hazes’. Voor mij is André een iconisch figuur, die staat voor alles wat het levenslied behelst. ‘Kleine jongen’, ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’,…zijn tijdloze liedjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Straffe composities die je als artiest met liefde en passie brengt voor het publiek.”

Met Isabelle A kan ‘Ode aan Hazes’ uitpakken met nog een absolute topstem uit Vlaanderen. Ook Isabelle moest niet lang nadenken toen ze gevraagd werd. “Hoewel het echte levenslied misschien niet is wat ik normaal breng, kan ik als artiest enkel maar respect opbrengen voor iemand die zo’n stempel gedrukt heeft op zijn genre en zoveel nummers heeft gemaakt die door jong en oud worden meegezongen, generatie na generatie. Muziek draait voor mij om gevoel en overtuiging, en die zaken stak André Hazes in overvloed in zijn nummers en optredens. Ik ga mijn uiterste best doen om hem op 22 april de eer aan te doen die hij verdient.”

Voor Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer is optreden in de Lotto Arena, tussen deze gevestigde waarden, een volgende stap in de realisatie van zijn muzikale droom. “Wie had enkele maanden geleden gedacht dat ik ooit op dezelfde affiche zou staan als Xander de Buisonjé, Isabelle A en Dana Winner, een topper uit Nederland en twee van de strafste stemmen van Vlaanderen? Ik moet toegeven dat ik dat zelf ook niet meteen had verwacht. Onlangs liet ik me in ‘Van Gils & Gasten’ ontvallen dat op eigen kracht het Sportpaleis laten vollopen, mijn grote muzikale droom is. Of dat er ooit van komt, dat zullen we wel zien, dromen mag hé. Met ‘Ode aan Hazes’ eren we een absoluut icoon, dus laat me nu eerst maar eens bewijzen dat ik me staande kan houden tussen deze toppers op het podium van de Lotto Arena”, besluit Michiel met de glimlach.

Praktisch

Tickets voor ‘Ode aan Hazes’, op zondag 22 april 2018 om 16.30 uur (deuren 15.30 uur) in de Antwerpse Lotto Arena, met live band en gastartiesten Dana Winner, Xander de Buisonjé, Isabelle A, Luc Caals en Michiel De Meyer, kan je vanaf woensdag 21 februari 2018 kan je tickets voor ‘Ode aan Hazes’ bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today