7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Oeps! Emma kust de verkeerde man…

Familie
© Medialaan/VTM

Fans van Familie waren woendagavond getuige van een innige kus tussen de immer-doodbrave Emma en Lucas.  Op zich niets speciaal, zou je denken, ware het niet dat Guido en niet Lucas doorgaans de lakens deelt met Emma.

Ze leken het perfecte koppel; Emma en Guido. Al jarenlang zijn ze samen en ondertussen zorgen ze samen voor hun dochter Mila en hun pleegdochter Milou. Die twee werden bij de geboorte met elkaar verwisseld en zo kwam Lucas op de proppen. Lucas dreigde vorig seizoen zelfs met een rechtszaak om het hoederecht van Mila en Milou op te eisen. Uiteindelijk kwamen de drie ouders tot een akkoord om de twee kinderen als zusjes op te voeden.

Mila en Milou verblijven afwisselend bij Lucas en Emma en Guido. Nu heeft die co-ouderschapsregeling gezorgd dat Lucas en Emma – buiten beeld weliswaar – naar elkaar toegegroeid zijn. Woensdagavond tongzoenden de twee elkaar bijzonder innig.  

Of het gaat om een éénmalige misstap van Emma of het begin van een nieuwe romance in de populaire soap, is niet duidelijk. Evenmin is duidelijk of dit het begin van het einde betekent voor de rol van actrice Bab Buelens. Als ze voor Lucas kiest, zou ze samen met de kinderen en haar nieuwe vlam zomaar van het scherm kunnen verdwijnen. Of het ook zover komt, is nog niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today