10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Blind Date binnenkort terug op het scherm

Nathalie Meskens
© Medialaan/VTM

Begin februari haalt VTM het iconische spelprogramma Blind Date van onder het stof. Presentatrice van dienst anno 2019 is Nathalie Meskens.

Wie herinnert zich niet Blind Date, het iconische programma waar VTM in zijn beginjaren heel wat kijkers mee aan de buis wist te kluisteren. Het spelprogramma waarin Cupido (hopelijk) overuren maakt, wordt speciaal voor de de 30ste verjaardag van de commerciële zender van onder een dikke laag stof gehaald.

Aan de succesformule van destijds werd haast niet geraakt. Zo blijven de schuivende wand, de iconische begintune, de commentaarstem en de showtrap met zwaai naar het publiek behouden. Er worden wel extra spelrondes toegevoegd en de instantgrapjes van destijds werden achterwege gelaten. Ook het decor kreeg een grondige opfrisbeurt en zo kan het programma moeiteloos de tand des tijds doorstaan.

Presentatrice Ingeborg werd voor de 2019-versie van Blind Date niet meer gevraagd. Haar plaats werd ingenomen door Nathalie Meskens; en zij heeft er veel zin in: “Er bestaan intussen duizend manieren om te daten, maar niks is zo spannend als daten in Blind Date”, vertelt ze. “Er zijn al een aantal koppels op droomdate vertrokken, maar hoe dat afgelopen is, weet ik nog niet. Ik weet dus nog niet of onze Blind Date alleen maar een heel leuk spel is, of dat er ook echt enige liefde uit is voortgekomen. Dat zou het immers helemaal straf maken. Ook al zou het maar één koppeltje zijn,” lacht ze.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today