8 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 februari 2021
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 februari 2021

Onzekere Niels Destadsbader vraagt raad aan Koen Wauters

Niels Destadsbader
© Tom Bergs

Niels Destadsbader maakt dit seizoen zijn debuut als coach in The Voice van Vlaanderen en Niels geeft in Dag Allemaal toe dat hij lang heeft getwijfeld om toe te zeggen. Wanneer heb je genoeg ervaring om daar te mógen zitten, vroeg Niels zich af.

VTM trok al lang aan zijn mouw en had er alle vertrouwen in dat hun goudhaantje een prima beurt zou maken, maar Niels zelf was minder overtuigd. “Daarvoor moet je toch wel wat vakkennis uitstralen, en ik heb lang getwijfeld of ik dat wel deed”, onthult Niels Destadsbader in Dag Allemaal.

Uiteindelijk vroeg hij Koen Wauters om raad: “We hebben lang met elkaar gebeurd. Hij heeft me vooral aangemoedigd. ‘Als er íemand is die voor de jonge generatie recht van spreken heeft, dan ben jij het wel’, klonk het overtuigende advies van Koen Wauters aan Niels Destadsbader.

Niels Destadsbader heeft ondertussen met een kritisch oog gekeken naar de eerste afleveringen en is al bij al tevreden: “Ik doe het op mijn manier en probeer geen kopie te zijn van iemand anders”, klinkt het trots bij Niels Destadsbader in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today