9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Tom Waes: “ik heb lang met schuldgevoelens geworsteld”

Tom Waes
© VRT

Tom Waes onthult in Dag Allemaal dat zijn echtscheiding de donkerste periode uit zijn leven was. Uiteindelijk vond de televisiemaker opnieuw de liefde bij Mieke, maar heel lang heeft Tom met een knoop in zijn maag geleefd.

“Na mijn echtscheiding heb ik lang met schuldgevoelens gezeten tegenover de kinderen”, onthult de nu 52-jarige Tom Waes in Dag Allemaal. “M’n ouders en toenmalige schoonouders zijn nooit uit elkaar geweest en ik trouwde dus ook met het idee ‘voor eeuwig en altijd’.”

Toen zijn huwelijk uiteenspatte, sloeg dat bij Tom Waes in als een bom. “Ik dacht: ‘Waarom is dat bij ons niet gelukt?’ En: ‘Wat doen we onze kinderen aan?’” begon Tom Waes aan zichzelf te twijfelen.

Tom Waes en zijn ex kozen vanaf dag één voor co-ouderschap, waardoor Tom één week op twee zijn zoon en dochter bij hem had. “Maar ik bleef met die knoop in mijn maag zitten en pas onlangs heb ik hen gezegd dat ik me er nog altijd schuldig over voelde”, geeft Tom Waes toe in Dag Allemaal.

“Mijn dochter antwoordde: ‘Papa, dat moet je zeker niet doen.’ Stom dus dat ik me daar zo slecht bij heb gevoeld. Het schuldgevoel zat vooral in m’n eigen hoofd”, kan Tom Waes eindelijk die donkere bladzijde omslaan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today