14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Ophef tijdens Tien Om Te Zien: “ik was me van geen kwaad bewust

Sergio
Foto: DPG Media


Deze zomer keken we elke zondag uit naar ‘Tien Om Te Zien: de zomer van 199X’. Ook voor de artiesten was het keer op keer een fijn weerzien met de beelden uit de periode die ze allemaal zo hard missen. Maar de uitzendingen wekten ook wat wrevel op bij sommige artiesten. Zo werd Luc Steeno twee weken na elkaar ongevraagd geout als homo.

De eerste keer gebeurde dat door een opmerking van Sergio. “Luc Steeno, dat is een homo. Ik mag dat wel zeggen, hé.” Een week later maakte Regi een opmerking bij Lucs ‘Mooi zijn alle vrouwen’. “Hoe hij zingt over iets wat hem zelf niet interesseert, vind ik toch wel straf”, vertelde Regi toen op televisie.  Luc Steeno zelf is hier allerminst over te spreken. “Het is niet aan de artiesten om zich uit te laten over het privéleven van collega’s”, reageert hij in Dag Allemaal. “Ik heb ook commentaar gegeven in dat programma, maar ik heb duidelijk tegen VTM gezegd: ik ben hier niet om andere artiesten af te breken.”

Regi was zich van geen kwaad bewust. “Ik dacht dat dat algemeen geweten was? Mijn excuses aan Luc dan, het was zeker niet de bedoeling hem te schofferen. Ik heb wel twintig quotes gegeven, VTM had maar iets anders moeten nemen, keuze genoeg”, verontschuldigt Regi zich.

Ook Sergio valt compleet uit de lucht na de reactie van Luc. “Achteraf gezien had ik dat beter niet gezegd. Maar ik had er ook geen erg in dat dat bij Luc zo gevoelig ligt. Ik had er zeker geen kwade bedoelingen mee”, aldus Sergio.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today