17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Staf Coppens heeft nieuwe job: “elke ochtend kuis ik de toiletten”

Staf Coppens
Foto: PhotoNews

Op VTM kunnen we sinds donderdag 9 september terug kijken naar ‘Camping Coppens’. Presentator Staf Coppens en zijn gezin trokken enige tijd geleden naar Zweden om er hun grote droom waar te maken. Ze openden samen Camping Grinsby. Ondertussen zit hun eerste seizoen als campinguitbaters erop en blikken ze met een tevreden gevoel terug op de afgelopen periode.

Hoewel heel wat mensen denken dat Staf alleen maar het ‘uithangbord’ is van de camping, is Staf veel meer dan dat. “Elke ochtend om zes uur de toiletten kuisen, het putteke uitkuisen, gras afrijden, stroompannes oplossen, ik doe het allemaal”, klinkt het bij Staf in Dag Allemaal.

Dat Staf hard aan het werk is op de camping brengt ook een voordeel met zich mee. “Ik ben wat kilo’s kwijt, ja. En zeggen dat ik daar vroeger zo hard m’n best voor moest doen. Nu vliegen ze er vanzelf af”, lacht Staf.

Maar niet alles loopt altijd van een leien dakje. Een dag waarop er niks misloopt, dat is bijna onbestaande voor Staf en zijn vrouw Monique. “Maar het voordeel is dat je als eigenaar zo’n probleem meteen oplost, zodat er niets blijft sluimeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today