19 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
19 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Regi heeft slecht nieuws: “het is emotioneel zwaarder dan ik dacht”

Foto: VIER

Momenteel kunnen we op VTM2 allemaal de zoektocht volgen naar nieuw talent die de volgende single van Regi mag inzingen. Een zoektocht die zwaarder viel dan Regi had gedacht. Keer op keer slecht nieuws moeten brengen, dat is niks voor hem. “Je ziet zo iemand dan echt breken”, zucht Regi in Dag Allemaal. “Het is emotioneel zwaarden dan ik dacht, ik ben daar niet zo goed in. Maar er kan er natuurlijk maar eentje winnen.” Maar Regi is een tevreden man. “In het begin was ik bang dat we niemand gingen vinden, maar het niveau ligt heel hoog. Dat moet ook, meteen in het Sportpaleis mogen staan is niet niks.”

Afgelopen maanden waren een bikkelharde periode voor Regi. Hij scoorde in ‘Liefde Voor Muziek’ enkele grote hits en scoorde ook met Camille. Maar zijn nummers live spelen, dat zat er voor Regi nog niet meteen in. Hij was dan ook bijzonder opgelucht toen hij de boekingen voor afgelopen zomer zag binnenkomen. “Je kan niet geloven hoe blij ik ben nu ik weer elk weekend mensen kan horen meezingen met ‘Kom wat dichterbij’ of ‘Vuurwerk. De eerste keer heb ik echt een traantje moeten wegpinken.”

Maar Regi is een harde werker, en stilzitten is niks voor hem. Zo ging hij door met hits scoren en werkte hij met Camille aan haar eerste soloalbum. Daarnaast werkte hij met de kandidaten van de ‘Regi Academy’ toe naar de apotheose in het sportpaleis en is hij sinds september te horen met ‘Radio Regi’ op Qmusic. Je zou kunnen zeggen dat Regi zo’n beetje overal is. “Het is een soort van zelfbeschermingsmechanisme dat in werking trad. Zo van: ik moet nu zeker zorgen dat het niet stopt”, aldus Regi.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today