14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Opnieuw liefdesgeluk voor Christoff

Christoff
© Christoff Desmedt

Na een moeilijke periode in de liefde, heeft Christoff opnieuw vlinders in zijn buik.  Ongeveer een jaar na de breuk met Jeff, is hij opnieuw verliefd op Ritchie.  

In Dag Allemaal van deze week geven Christoff en Ritchie hun eerste interview samen.  Wie de foto op de cover bekijkt, zal onmiddellijk zien dat Ritchie een paar jaar jonger is dan de zanger. “Christoff heeft het wel wat moeilijk met mijn leeftijd. Maar da’s slechts een getal, zeg ik altijd”, vertelt de jongeman aan Dag Allemaal.

De twee leerden elkaar kennen in de gebouwen van de handelszaak waar ook het management van Christoff in gevestigd is.  Na de breuk met Jeff, had Christoff zich wat afgeschermd voor de liefde, maar die muur om hem heen verdween steen voor steen nadat hij Ritchie had ontmoet.  Hoewel de nieuwe vriend van Christoff een pak jonger is, besloot hij al snel voorbij het leeftijdsverschil te zien. “Dat is dus totaal onbelangrijk. We voelen dat verschil helemaal niet”, zegt de zanger. Over de concrete leeftijd van Ritchie blijft de zanger in het interview vaag.

De zanger zegt Ritchie ouder ingeschat te hebben dat hij is, maar zo weet hij: “maar hij is erg volwassen voor zijn leeftijd.”  Uiteindelijk overhaalde Rita, Christoff zijn spirituele begeleidster hem. “Het antwoord van Rita was duidelijk: ‘Op liefde staat geen leeftijd. En als ze hem van hierboven op jouw pad hebben gebracht, dan zal dat wel met een reden zijn.’”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today