14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Oude bekenden op de set van De Collega’s 2.0

De Collega's
© KFD

Gisteren stond draaidag 20 op de planning van De Collega’s 2.0, de nieuwe langspeelfilm van regisseur Jan Verheyen, gebaseerd op het concept van de legendarische collega’s. Het betrof een huwelijksscène waarbij de oorspronkelijke collega’s hun opwachting maakten.

Niemand minder dan René Verreth (Philemon Persez) en Nele Rosiers (Mireille Puis) traden er in het huwelijk. Tussen de genodigden van het feest dook nog een deel van de oude collega’s op. Zo stonden ook Jaak Van Assche (Jean De Pesser), Tuur De Weert (Gilbert Van Hie), Nora Tilley (Caroline Van Kersenbeke), Johny Voners (Thierry De Vucht) en Agnes De Nul (Kris Berlo) op de set. (zie foto en kort videofragment hieronder)

De huidige collega’s worden vertolkt door Ben Segers, Steve Geerts, Veerle Dobbelaere, Ikram Aoulad, Eva van der Gucht, Tatyana Beloy, Mathijs F. Scheepers, Mathias Vergels, Jurgen Delnaet, Steph Goossens en nieuwkomer Loes Swaenepoel.

Verhaal

De collega’s krijgen een nieuw diensthoofd. Alexander wil de slabakkende afdeling laten samenwerken maar stoot op onverschilligheid en verzet. Als ultieme redmiddel neemt hij hen mee op teambuildingweekend waar blijkt dat er meer op het spel staat dan eerst gedacht…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today