14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Celien werkt aan album en lost nieuwe single als voorloper!

Celien
© RV

De voetbalgekte is overal en heel wat Vlaamse artiesten storten zich op nieuwe WK nummers. Precies in deze tijden neemt Celien het besluit om los van dit gegeven een splinternieuw lied uit te brengen ‘Ritme in mij’.

Met een moeder als Margriet Hermans kan het moeilijk anders dan dat Celien het muzikale DNA heeft geërfd: “Muziek zit gewoon in haar lijf”, zoals ze ook zingt in haar nieuwe single. Een uptempo oorwurm waarin zij haar liefde voor muziek en het universele aspect ervan in de verf zet.

Het nummer werd geschreven door Celien zelf, samen met Patrick Hamilton en Vincent Pierins met een leuke zomerse sound dat op het uitvoerderspodium veel succes zal hebben.

Het in ondertussen al 5 jaar geleden dat Celien zich liet opmerken als talentvol liedjesschrijfster en zangeres met enkele succesvolle singles zoals ‘Open je hart’, ‘Jou alleen’, ‘Net als jij’ en ‘Vlaamse Velden’. Deze laatste is ondertussen 2 jaar geleden uitgebracht en het was dus dringend tijd voor nieuw materiaal. ‘Ritme in mij’ is de eerste nieuwe single als voorloper op de full-cd dat we heel binnenkort mogen verwachten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today