2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

P.C. Brown doet het graag in het donker!

PC Brown
© VDM Produkies

P.C Brown komt met z’n nieuwe single ‘Kussen In Het Donker’ verrassend uit de hoek. De Motownparel van Vlaanderen kiest voor z’n nieuwe single voor een opvallende song van The Drifters ‘Kissing In The Back Row Of The Movies’.

P.C Brown ademt showbizz. Al van kindsbeen af zijn zingen en muziek maken zijn grote passie. Het verbaast dan ook niemand als hij beslist om professioneel zanger te worden. PC Brown is niet alleen een voortreffelijke zanger die steeds piekfijn op het podium verschijnt met zijn hagelwitte glimlach en zijn donkerbruine ogen is hij ook nog eens leuk om naar te kijken.

Dit voorjaar bracht P.C Brown voor het eerst sinds lang weer een nieuwe single uit. Zijn bewerking van ‘Cheryl Moana Marie’, een song van John Rowles uit de jaren ’70 was er ‘boenk op’. Het swingend zwoele nummer scoorde niet onaardig in de hitlijsten en ook tijdens optredens werd PC’s nieuwe song fel gesmaakt.

Dit najaar is P.C Brown vastbesloten om opnieuw te scoren. Deze keer liet hij de keuze vallen op ‘Kissing In The Back Row Of The Movies’, een nummer van The Drifters uit 1974. ‘Chris van Hoof, die verantwoordelijk is voor de Vlaamse tekst maakte er toepasselijk ‘Kussen In Het Donker’ van. Wedden dat deze song één van de smaakmakers van dit najaar wordt?

‘Kussen In Het Donker’, de nieuwe single van P.C Brown, is vanaf 27 augustus te verkrijgen als download op iTunes. Maar wie P.C Brown al eerder met het nummer aan het werk wil zien, moet beslist komen kijken naar de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV op 25 augustus 2018 op de Grote Plaats in Lebbeke.  

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today