1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Philippe Geubels deed carrièreswitch: “Dat gaf veel voldoening”

Foto: VRT

Geen uitdaging te groot, geen uitdaging te zwaar voor Philippe Geubels. We kennen hem vooral als comedian en presentator, maar op VTM2 zien we hem nu ook aan het werk als verpleger in ‘Een echte job NL’.

“Ik vond dat héél plezant. Oké, sommige dingen zijn natuurlijk iets minder, zoals pampers verversen en open wonden schoonmaken. Maar weet je wat ik fantastisch vond? Medicijnen uitzoeken en uitdelen”, glundert Philippe in Humo.

En daarover heeft Philippe veel complimenten gekregen. “Eigenlijk waren het vooral de dokters die dat natuurlijk deden, maar ik mocht mijn advies geven. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn kennis van medicijnen.”

Dat hij de mensen kon helpen, dat deed hem nog het meeste deugd. En zo heeft hij nog een fijn verhaal dat hij graag wil delen.

“Er was een vrouw die net geopereerd was aan haar heup. Ze kon niet bewegen van de pijn en had in haar bed geplast. Zelfs wij konden haar amper verplaatsen, zoveel pijn had ze. Dat is natuurlijk niet tof. Maar achteraf, als het allemaal in orde is, heb je wel het gevoel dat je echt iets voor iemand betekend hebt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today