17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Sandrine André: “Ze is een keertje te open geweest”

Foto: VTM

School, de plek waar we opgroeien, onszelf ontwikkelen en vooral waar we veel leren. Ook over seksualiteit leer je heel wat bij, al gaat dat er nu wel wat anders aan toe dan heel wat jaren geleden.

“Op de lagere school kregen we seksuele voorlichting in de les zedenleer”, begint Sandrine in Story? “Mijn ouders waren heel open, dus voor mij was dat niet vreemd. Dat waren ook lessen waarin we leerden discussiëren en mondig zijn. Mijn school was heel modern, maar de juf zedenleer kreeg wel één keer de opmerking dat ze te open was geweest.”

In de lagere school krijg je ook te maken met je eerste verliefde gevoelens en misschien wel met een eerste liefde. Al bleef dat bij Sandrine vrij rustig.

“Ik kon het goed vinden met een jongen uit een andere klas. En als ik daar nu op terugkijk, had ik kriebels, maar zoenen was nog niet aan de orde.”

Al deelt ze nog altijd een kusgeheimpje met een jongen van haar school. “Tijdens een spelletje Waarheid, Durven of Doen werd ik verplicht een jongen te zoenen in het toilet, maar we deden maar alsof. Dat was ons geheimpje en dat was al spannend genoeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today