17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Philippe Geubels: “Ik heb niet getwijfeld om ja te zeggen”

Philippe Geubels
© RV

Wanneer we aan Philippe Geubels denken, denken we meteen aan de leukste grappen, flauwste mopjes, maar vooral veel humor. Met ‘Hotel Römantiek’ gooit Philippe het ietwat over een andere boeg, al is humor nog altijd erg aanwezig.

Samen met Gloria Monserez en Sven De Leijer gaat Philippe op zoek naar de ideale match voor enkele 65+’ers. Want romantiek, ook op latere leeftijd kan nog altijd heel erg mooi zijn.

“Toen ik nog bij ‘Woestijnvis’ werkte, stond ik mee aan de wieg van het programma. Ik heb er destijds nog een proefaflevering van opgenomen, maar het is uiteindelijk iets compleet anders geworden. Nu ze opnieuw volk zochten om te presenteren, heb ik meteen ja gezegd”, vertelt hij in Gazet van Antwerpen.

Gloria, Sven en Philippe proberen de deelnemers zo goed mogelijk met elkaar te koppelen, al komt daar toch af en toe een leugentje om bestwil aan te pas.

“Of we helpen ze stiekem beter te scoren bij het andere geslacht. En dan vooral de mannen bij de vrouwen. Soms was dat wel eens nodig. Ze waren soms wat verlegen of onbeholpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today