15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Pieter Aspe speelt voor kerstman

© Facebookpagina Pieter Aspe

Misdaadauteur Pieter Aspe zit nooit om een stunt verlegen. De kerstperiode leek hem ditmaal het geschikte moment om niet één, maar twee witte konijnen uit de hoed te toveren. Protagonisten in dit verhaal? Speurders Pieter Van In en Guido Versavel natuurlijk.

De winkelprijs van de 39 boeken uit de Van In-reeks kost alles samen 860 euro. Speciaal voor de feestdagen, biedt de auteur de hele reeks nu aan de spotprijs van 199 euro aan. Hol echter niet zomaar snel naar de dichtsbijzijnde boekhandel. De actie is immers enkel geldig zolang de voorraad strekt en alleen in De Loge, de loungebar van Aspe en cartoonist Marec. Al kan je om zeker te zijn dat er nog boeken zijn aan deze spotprijs wel op voorhand een reservatie doen via het e-mailadres info@aspenv.be.

Hele reeks te winnen

Aspe maakte bovenstaand nieuws bekend via zijn Facebook-pagina. Drie mensen die het bericht vandaag dinsdag 18 december nog voor middernacht op hun tijdlijn delen, maken zelfs kans om de volledige reeks te winnen. De eerste reeks rond Van In bevat 39 boeken, omdat het boek ‘Exit’ nooit werd gefinaliseerd en als ‘ongepubliceerd’ te boek staat. Sinds de zomer van dit jaar ligt ‘Van In: episode 1’ in de winkel, het eerste boek in een tiendelige nieuws reeks rond de inmiddels gepensioneerde politieman Pieter Van In.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today