22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Pommelien Thijs: “Het is veel gewaagder”

Het is een groot succes

Foto: VRT

De VRT Max-serie ‘Knokke Off’ is een gigantisch succes. Al heel wat mensen hebben Pommelien Thijs gezien in de rol van haar leven als de decadente bipolaire Louise. Voor de rol moest de actrice ook uit haar comfortzone treden zoals voor enkele expliciete en intieme scènes.

“Dat viel allemaal uiteindelijk goed mee. Op het scherm ziet het er sexy en romantisch uit, maar in werkelijkheid was het vooral enorm technisch. Op voorhand werden alle aanrakingen heel duidelijk uitgelegd. Bovendien was er ook een intimiteitscoach op de set om alles in goede banen te leiden”, zegt Pommelien in Story.

Gelukkig werd ervoor gezorgd dat de acteurs zich goed voelden op de set en tijdens de opnames van de intieme scènes. Met wederzijds respect en vertrouwen kon er maar weinig mislopen.

Maar zo’n intieme scènes zullen de jonge fans van Pommelien niet gewoon zijn. Het kan dus wel even schrikken zijn geweest.

“Knokke off’ is inderdaad gewaagder dan alles wat ik hiervoor gedaan heb, maar dat hield me niet tegen om in dit project te stappen. Ik vond de verhaallijn heel boeiend. Toen ik vier jaar geleden begon met  ‘#LikeMe’ was dat mijn leefwereld, maar nu sluit die van ‘Knokke Off’ meer aan bij wie ik ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today