-0 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
-0 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Pommelien Thijs: “Mijn prioriteiten liggen nu ergens anders”

Foto: VRT

De kleinsten kennen Pommelien Thijs als zangeres en actrice bij ‘#LikeMe’. Daarin speelt ze de soms ietwat verlegen, maar ook rebelse Carolien Timmers. Maar als Pommelien is de zangeres en actrice heel goed bezig met een vaste waarde te worden in de Vlaamse showbizz.

Want Thijs zit niet stil. Ze scoort bijzonder goed met haar single ‘Ongewoon’ en maakt kans op de Radio 2 Zomerhit 2022, in het najaar zal ze ook te zien zijn in ‘Knokke Off’, een nieuwe fictiereeks op één.

Maar voor die carrière moest de zangeres toch haar studies opzij schuiven. Combineren werd erg moeilijk. “Ik vond biologie echt heel tof, maar mijn prioriteiten liggen nu elders. Ik was die studie puur uit interesse begonnen en eigenlijk ook een beetje om me te bewijzen”, lacht Pommelien in Humo.

Het waren nochtans niet haar ouders die graag wilden dat Pommelien iets zou gaan studeren. Het was vooral voor zichzelf, een idiote reden, zo vindt ze nu zelf.

“Mijn ouders hebben mij altijd de vrijheid gegund die ik wilde en ze hebben me nooit in een richting gepusht. Ze hebben me alle kansen gegeven en brachten me altijd naar alle audities als ik dat vroeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today