21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Ian Thomas: “Dat zal iedereen geweten hebben”

Foto: VTM

Op muzikaal vlak lijkt het al even geleden dat we nog iets van Ian Thomas hebben gehoord. De zanger was enkele jaren geleden enorm populair bij de Vlaamse meisjes en ook in Amerika heeft hij een gooi naar succes gedaan.

Het Amerika-avontuur van Ian zit erop, en hij woont nu terug in België. Hij is de voorbije 7 maanden 20 kilo vermagerd, want imago en de looks blijven toch erg belangrijk voor de zanger.

“Mijn lichaam is zo’n beetje een uithangbord. En dat wasbordje? Wel, dat komt stilaan terug. Ik voel me precies terug de oude Ian. Ik sport ook wat regelmatiger. Ik ben nu met gewichten aan het trainen om spiermassa te kweken”, klinkt het in Tv Familie.

Ian houdt van experimenteren en daar moet ook zijn kapsel aan geloven. Van heel kort, naar lang, van blond tot bruin, Ian lijkt het allemaal wel gehad te hebben. Al kiest hij nu gewoon voor naturel.

Maar hoe ziet de toekomst eruit voor Ian? Kunnen we binnenkort terug nieuwe muziek verwachten? “Ik wil er weer volle bak voor gaan. Ik heb een aantal optredens deze zomer en ik werk aan nieuwe nummers. Ook Nederlandstalige. Ik ben in onderhandeling met een platenlabel en zal ook te zien zijn in een reeks op Streamz. Ik bruis weer van energie en dat zal iedereen geweten hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today