18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Stephanie Planckaert furieus: “Dit is zo laag!”

Stephanie waarschuwt iedereen voor oplichting!

Foto: VRT

Stephanie Planckaert is een lieve vrouw en mama, maar doe haar of haar familie geen onrecht aan of je krijg met haar te maken. Dit weekend maakte de dochter van Eddy Planckaert zich boos omdat iemand fake accounts heeft aangemaakt op de sociale media.

“Zo fake als maar kan zijn. Wij kunnen onze eigen familienaam gelukkig nog schrijven”, reageert een boze Stephanie Planckaert op Instagram bij een screenshot van de account tenhuizepllanckaert. Via die account worden berichten naar nietsvermoedende volgers gestuurd.

“Bedankt voor het volgen van de instructies. En slechts één laatste stap om een prijs te winnen. Geen aankoop nodig om in te doen. Registreert u om een gratis winnaar te worden en ontvang een wisselcode voor het cadeau. Klik op onderstaande link”, staat in een bericht te lezen. Ja, inclusief de vele spellingsfouten.

“Niet volgen, niet accepteren, geen berichten openen en zeker niet op een link klikken”, roept Stephanie Planckaert op. “Wij sturen geen berichten uit in verband met de giveaway. Wat een idee ook! Ik vraag me serieus af hoe de mensen achter deze ‘organisaties’’ goed kunnen slapen”, besluit Stephanie Planckaert.

De frauduleuze account bestond maandagochtend nog en had ruim 400 volgers. Hopelijk hebben al die mensen de link niet aangeklikt, anders is hun computer mogelijk het slachtoffer van hacking.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today