4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Pommelien Thijs: “Toen kreeg ik dat gevoel voor het eerst”

Foto: Maarten Geukens

Als Carolien Timmers speelt ze in ‘#LikeMe’ het brave studentje, dat ietwat verlegen is. Een ommezwaai komt er pas in seizoen 3, en daar was Pommelien wel blij mee. Zo kon ze ook een andere kant van zichzelf laten zien.

Pommelien is blij dat ‘#LikeMe’ op haar pad kwam. “Ik voel ook nog niet de behoefte om me zo snel mogelijk los te scheuren van ‘#LikeMe’. Het is fantastisch dat ik nu mijn eigen muziek kan maken en dat ik andere rollen krijg, maar tegelijk ben ik blij dat ik straks weer even gewoon Caro kan spelen”, glimlacht Thijs in Humo.

Voor de zangeres was het programma een grote stap om te zetten. Het was een beetje het moment waarop ze onder de vleugels van een veilige thuis heen kwam en dat ze een belangrijke sprong moest wagen. Ze bouwde zelfvertrouwen op en voelde dat ze iets kon, en vooral dat ze het alleen kon.

“Ik kreeg dat gevoel voor het eerst toen ik met Jaap aan het nummer ‘Nu wij niet meer praten’ werkte. Het nummer was al geschreven, ik had gewoon mijn deel ingezongen op mijn slaapkamer. Maar toen we met de videoclip begonnen, kwam ik met een resem eigen ideeën aanzetten.”

Gelukkig voor Pommelien vond Jaap het jeugdige enthousiasme van Pommelien meer dan ok, en hij liet haar rustig begaan. “Ik had hem voor de videoclip in om het even welk kostuum kunnen steken, hij vond alles prima”, lacht Thijs.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today