16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Regi officieel gescheiden: “Ik vreesde daar toch voor”

Foto: VRT

Het was een ongewone situatie: Regi en zijn ex-vrouw Elke Van Elderen waren dan wel uit elkaar, toch woonden ze nog een lange tijd onder hetzelfde dak. En zolang de scheiding niet rond was, bleef Regi zijn trouwring dragen.

Maar ondertussen draagt Regi die al een tijdje niet meer, want de scheiding is zo goed als rond. “De documenten zijn neergelegd en blijkbaar mag je dan nog een paar weken beroep aantekenen. Wat we voor alle duidelijkheid niet doen”, lacht Regi in Dag Allemaal.

Het ex-koppel woont ook niet langer onder één dak want Elke is sinds kort verhuisd, naar een huis vlakbij. Want dat is altijd handig voor de kinderen die ze samen hebben.

“Het is allemaal goed verlopen, niets ruzie. Ik heb ook een heel mooie deal gesloten met haar. Natuurlijk zijn we niet blij dat de relatie mislukt is, maar als je toch moet scheiden en dingen regelen, vind ik dat wij het goed gedaan hebben”

Na het uit elkaar gaan nog zo lang samenwonen, het zou niet elk koppel lukken. Maar ondanks dat alles goed verlopen is, is Regi toch opgelucht dat het achter de rug is. “Ik vreesde voor een vechtscheiding, maar daar had niemand zin in. Het is goed dat ik nu op mijn gemak was.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today