1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Pommelien Thijs teleurgesteld: “Ik vond dat ontzettend pijnlijk”

Foto: VRT

Met het uitbrengen van haar videoclip voor de single ‘Ongewoon’ dropte Pommelien Thijs zowaar een bommetje in Vlaanderen. Met de clip wilde ze heel graag duidelijk maken dat ze niet alleen op mannen valt, maar ook gewoon op vrouwen. En dat dat vooral allemaal gewoon normaalt hoort te zijn.

Het grote deel van de reacties die Thijs mocht ontvangen waren positief. Al moest ze hier en daar ook wat negatieve reacties slikken.

“Een klein jongetje reageerde bijvoorbeeld: ‘Ik kijk altijd naar ‘#LikeMe’, maar twee meisjes die elkaar kussen, dat mag niet!’ Ik vind dat ontzettend pijnlijk uit een kindermond. Er waren duidelijk twee kampen”, klinkt het bij Pommelien.

Twee kampen die overduidelijk ook merkbaar zijn in de discussie rond de verschillende genders. Iets wat Pommelien ook maar niet kan begrijpen.

“Ik ben zelf heel erg van leven en laten leven. Kies gewoon zelf hoe je wilt leven, ik pas me wel aan, dat is toch makkelijker dan een conflict aan te gaan. Ik verbaas me soms over hoe graag mensen daar ruzie over willen maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today