1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Maxime De Winne: “Daarom wilde ik wachten met trouwen”

Foto: VTM

Maxime De Winne, die we allemaal kennen als Quinten Goderis uit ‘Familie’ is al eventjes verloofd met zijn partner Laurence. De twee staan dus op trouwen en zijn volop bezig met de voorbereidingen van hun mooiste dag.

En ondanks dat Maxime een prachtige, goed onderhouden tuin heeft, zal het feest daar niet plaatsvinden .

“We gaan het feest zeker niet thuis houden. We zouden te veel alles in handen willen nemen waardoor er geen tijd meer is om te genieten. We besteden het liever uit. We zijn dan ook volop aan het brainstormen”, vertelt hij in Story.

Maxime is al volop aan het dromen over zijn mooiste dag en die dromen gaan behoorlijk ver. “Misschien trouwen we wel in het buitenland. Al moet ik zeggen dat mijn grote droom een feesttafel is van 400 mensen op een stuk weiland. Wit gedekt, lekker eten, veel drank en allemaal mensen die we heel graag zien.”

Maxime en Laurence zijn ondertussen al elf jaar samen, maar zetten nu pas de grote stap om te gaan trouwen. En daar heeft hij een goede reden voor. “Ik wilde wachten tot de dochters oud genoeg waren om mee te stappen in de bruidstoet. Als echte prinsessen met lang haar. Ze kunnen al niet wachten tot het zover is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today