9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Katrien De Becker: “Ik ben er heel intensief mee bezig”

Katrien De Becker
Foto: VRT

Yoga, heel wat mensen doen het, anderen weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Dat was ook het geval bij ‘Thuis’-actrice Katrien De Becker. Op aanraden van haar huisarts begon ze met yoga en sindsdien is het een vaste routine geworden.

“Ik doe het niet alle dagen, maar toch verschillende keren per week. Liefst ’s morgens, omdat je spieren dan nog stijf zijn zodat je veel sneller bij het bindweefsel en de gewrichten komt. In het begin deed ik het wel iedere dag, maar nu durf ik al eens een dag over te slaan”, zegt Katrien in Primo.

Wanneer het druk is voor Katrien door televisie en theater vindt ze er niet altijd de tijd voor. Maar dat probeert ze achteraf dubbel en dik goed te maken.

“Ik ben nu weer heel intensief bezig. Ik moet wel, want ik voel al heel snel dat alles weer begint vast te zitten en te ontsteken. Soms ontbreekt het me echter gewoon aan de nodige tijd.”

Toen ze nog meespeelde in ‘Thuis’ probeerde Katrien tussen twee opnamesessies door tijd te maken voor de yoga. “Zelfs in een kwartier kan je al oefeningen doen waardoor je je nadien heel helder gaat voelen. Echt heel gek.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today