25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 augustus 2020
25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 11 augustus 2020

Rocky Horror Show naar de Gentse Feesten

Rocky Horror Show
© Deep Bridge

Maf, maffer, mafst!!! Cool, cooler, coolest!! En allemaal om ter zotst! Pure heerlijke waanzin! De ‘Rocky Horror Show’ XXL ging zaterdag helemaal door het dak van de Lotto Arena. Dat hadden ze hier nog niet meegemaakt.

Deep Bridge stuntte vorig najaar met de leukste en vreemdste cultmusical ter wereld in De Shop in Antwerpen. Om op de laatste avond plots aan te kondigen dat de show éénmalig zou verhuizen naar de Lotto Arena. Op voorwaarde dat er drieduizend mensen zouden komen kijken. Die schreven in en waren er allemaal.

Op zaterdag 27 januari stroomden de netkousen uit de metro. De verkeerslichten gloeiden rood en groen van opwinding om toch maar iedereen van de Antwerpse Ring te helpen. De hele buurt van het Sportpaleis daverde op het ritme van de Time Warp! Rocky Horror was here!

Allemaal vrienden met maar één doel: een leuke avond met een maffe cult musical beleven. And hell, they did! Ze maakten met zijn drieduizend een slagveld van de Lotto Arena. Die lag op een mum van tijd vol met rijst en confetti, werd belegerd door creaturen met waterpistolen en rubberen handschoenen… Ze hebben hier al veel meegemaakt, maar dit nog niet. Hier gaat nog over gesproken worden.

De ‘Rocky Horror Show’ is gewoon de max. Dat werd voor de zoveelste keer bewezen door Dr. Frank ’n Furter, Janet ‘Slet’ Weiss, Brad ‘Asshole’ Major en al die andere zalige gekken zoals Riff Raff, Magenta en schreeuw zo nog maar een paar namen van ziekelijk heerlijke figuren. Dit is niet meer of niet minder dan het bewijs dat musical, in welke vorm ook, een plaats heeft in Vlaanderen en ver daarbuiten. Sommigen zeggen zelfs: hoe maffer hoe liever.

Gentse Feesten

En het is nog niet gedaan met de ‘Rocky Horror Show’. Helemaal niet. Let’s do the Time Warp again! We beuken een gat in de tijd tijdens de Gentse Feesten in de Capitole in Gent.
Rocky Horror gaat terug naar waar het allemaal begon. Stany Crets kondigde het al aan en dus is ’t waar.

Tickets zijn vanaf 2 februari met een lanceringskorting van 15% te verkrijgen via deepbridge.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today