1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Repetities voor musical Doornroosje gestart!

Tinne Oltmans - Doornroosje
© Deep Bridge

Deze ochtend gingen in Wilrijk de repetities van Doornroosje van start. Met een hele hoop donuts achter de kiezen en een uitgebreide studie van het spinnewiel begon de cast aan de eerste lezing van het script.

Het eeuwenoude sprookje van de gebroeders Grimm mag misschien al wat jaren op de teller hebben maar met deze feeërieke voorstelling vol interactiviteit, bakken humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers trekt Deep Bridge vol overtuiging de hedendaagse kaart.

Achter de schermen

De komende weken moet Tinne Oltmans als Doornroosje nog even heel hard oefenen op euh… slapen. Maar Prins Thomas Van Goethem staat ondertussen al te springen om haar wakker te kussen. Koning Walter Baele en koningin Liv Van Aelst kunnen zich dan weer druk maken in hun slapende dochter. En Laurenz ‘Titus’ Hoorelbeke en Jasmine ‘Fien’ Jaspers zorgen voor de komische noot in de voorstelling. Line Ellegiers is de magische toverfee.

Met ‘Doornroosje’ begint voor Deep Bridge een langdurige samenwerking met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment, dat al generaties garant staat voor sprookjesachtige voorstellingen.

Praktisch

De première vindt plaats op vrijdag 16 februari 2018 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Daar zal de voorstelling te zien zijn gedurende de hele krokusvakantie. De 2 daaropvolgende weekends verhuist de productie respectievelijk naar het Ethias Theater in Hasselt en de Capitole in Gent. Tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today