18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Win tickets voor het verjaardagsconcert van Christof Chapsis (afgelopen)

Christof Chapsis
© Kim Wauters

Op 17 februari 2018 geeft Christof Chapsis in CC De Warande in Liedekerke een verjaardagsconcert.  Wil jij erbij zijn?  Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en win tickets voor deze onvergetelijke avond!

Op 19 februari wordt Christof Chapsis 27 jaar jong en die verjaardag wil hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.  Twee dagen voor z’n verjaardag, geeft Christof in CC De Warande in Liedekerke een verjaardagsconcert; voor het eerst met live band!

Op 17 februari 2018 geeft Christof Chapsis in CC De Warande in Liedekerke een verjaardagsconcert.  Omdat het voor die gelegenheid dat tikkeltje meer mag zijn, laat de zanger zich begeleiden door z’n eigen live band waar hij op dit moment keihard mee aan het repeteren is geslagen. Bovendien komen collega’s Eveline Cannoot en Davy Gilles hem op het podium gezelschap houden.  Het belooft dus een sfeervolle avond te worden met een paar muzikale verrassingen.

Jij kan erbij zijn!

Uiteraard wil jij erbij zijn! Het enige wat je moet doen is onze Facebookpagina liken, alsook deze van Christof Chapsis en ons een mail sturen op info@entertainment-today.be met in het onderwerp Christof Chapsis Concert en de melding met hoeveel personen je die avond aanwezig wil zijn! Simpeler kan niet, toch?!

Wij geven je naam door aan de organisatie.  Tickets liggen dan klaar aan de kassa!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today