17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Roel Vanderstukken: “Dat is het ergste wat je kan overkomen”

Foto: DPG Media

Theaterliefhebbers kijken al maanden uit naar het theaterstuk van ‘The Broken Circle Breakdown’. We kennen het allemaal als film, maar nu is het verhaal dus ook te zien in het theater. In de hoofdrollen zien we Lize Feryn en Roel Vanderstukken.

Roel heeft altijd een liefde voor theater gehad en vlak voor corona was hij zelfs van plan om een eigen theatergezelschap uit de grond te stampen. Maar dat verliep anders dan gepland.

“We wilden uiteindelijk geen onnodige risico’s nemen, want naar voorstellingen gaan is voor veel mensen een luxeproduct geworden. Een sterke titel als ‘The Broken Circle Breakdown’ daarentegen helpt om mensen uit hun kot te lokken”, zegt Roel in Tv Familie.

Wie het verhaal een beetje kent weet dat het hier niet gaat om een luchtig komisch verhaal, maar wel eentje met veel inhoud. Maar ook dat mag aan bod komen in het theater vindt Roel.

“De twee hoofdpersonages zijn gepokt en gemazeld door het leven. Want je kind moeten afgeven, dat is het ergste wat je kan overkomen. Het personage dat ik speel kiest ervoor om te vluchten in drank en zich af te sluiten van alles wat hem nog mooi lijkt. Maar met humor en muziek proberen we ook voor wat tegengas en dus lichtheid te zorgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today