5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Roel Vanderstukken emotioneel:  “Zij was de dochter die ik nooit had”

Roel Vanderstukken emotioneel:  “Zij was de dochter die ik nooit had”

Foto: VTM

De afgelopen jaren is het een komen en gaan geweest van acteurs bij ‘Familie’. Al leek het de laatste maanden toch iets heftiger te zijn dan anders. Heel wat vertrekken werden kort na elkaar aangekondigd en dat kwam hard binnen bij de fans en de acteurs.

“Er verandert veel bij ‘Familie’, maar dat is eigenlijk altijd zo geweest. Alleen viel het deze keer hard op omdat die namen tegelijkertijd gecommuniceerd werden.”

“Je wilt niet weten hoeveel mensen ik al heb zien vertrekken op die tien jaar tijd. Maar dat is nu eenmaal eigen aan een dagelijkse reeks. Het geeft de serie en ook je personage wat nieuwe zuurstof. En misschien is dat ook wel belangrijk want anders weet ik niet of ik het zo lang zou volhouden”, bekent Roel Vanderstukken in Story.

Ook Roel moest de laatste tijd van enkele dichte collega’s afscheid nemen op de set. “En dat is best wel heavy. Je mag niet vergeten dat we heel intens samenwerken, waardoor je ook dichter naar mekaar toegroeit.”

“Hilde De Baerdemaeker was mijn buddy en met haar heb ik nog steeds contact. Maar ook het afscheid van Jasmijn deed zeer. Ze was de dochter die ik nooit had”, vertelt Roal Vanderstukken in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today