13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Roel Vanderstukken: “We leven in rare tijden”

Foto: DPG Media

In ‘Familie’ spelen Belinda Voorspoels en Roel Vanderstukken een leuk en tof liefdeskoppel. Ze zijn zopas getrouwd in de reeks en vormen zo een nieuw samengesteld gezin.

Om een koppel geloofwaardig neer te zetten, moet er chemie zijn tussen de acteurs. Gelukkig voor hen was er meteen een klik bij de eerste ontmoeting.

“Er hebben heel wat actrices auditie gedaan, uiteraard had ik daar ook iets over te zeggen. Die klik is heel belangrijk, het spel komt vanzelf wel. Die figuur van Benny, die daar al meer dan tien jaar zit, heeft zijn eigen wetmatigheden en humor. Als je tegenspeler dat niet oppikt en daar niets mee doet, verandert de scène helemaal”, zegt Roel in Dag Allemaal.

Roel en Belinda zijn allebei behoorlijk temperamentvol, maar ruzie hebben ze nog nooit gehad. En Belinda verwacht ook niet dat dat ooit zal gebeuren. Ze kunnen ook erg veel van elkaar verdragen.

“We leven in rare tijden op dat vlak. Dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Alles moet politiek correct en superwoke zijn, maar daardoor bereiken ze net het omgekeerde effect. We zijn allemaal zo voorzichtig geworden… Ik ben dat eerlijk gezegd niet. Ik zorg ervoor dat ik niemand kwets, maar verder….”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today