12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Roel Vanderstukken: “Zonder haar was ik verloren”

Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken moet van zichzelf toegeven dat hij soms een beetje egoïstisch in het leven stond. Dankzij zijn vrouw is dat heel erg veranderd en staat hij anders in het leven.

“Zonder haar zou ik verloren zijn en dat zeg ik haar ook vaak. En zij heeft dat ook bij mij. Nochtans heb ik haar al een paar keer gezegd dat als ze zich kan verbeteren, ze dat vooral moet doen. Voor mij is dat een makkelijke manier om te zeggen: laat me met rust”, lacht Roel in Dag Allemaal.

Om het reeds dertien jaar met elkaar vol te houden, moet er toch een geheim zijn die de relatie in stand weet te houden.

“We zien elkaar graag en niet te veel. Elkaar af en toe missen, dat kan zeker geen kwaad. Wel mogen die periodes niet té lang duren, anders kom je in de problemen als je met pensioen gaat en de ene dag op de andere 24 uur op 24 samen bent.”

Maar het koppel blijft ook praten met elkaar. Eerst de dingen waarover gepraat moeten worden, daarna de rest. “Als er een probleem opduikt, moeten we praten. Dat is echt iets dat we hebben moeten leren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today