15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Silvy De Bie: “Ik ben serieus met m’n bakkes tegen de muur geknald”

Foto: DPG Media

Hoewel Silvy De Bie na haar succes als kindsterretje een beetje weigerachtig stond tegenover een carrière in de showbizz liet ze zich toch overhalen door Wout Van Dessel om een eerste single op te nemen.

Die single werd ‘Turn The Tide’ en dat werd een gigantisch succes. En wie succes heeft, die verdient ook goed zijn boterham. Al hebben Silvy en Wout ook wel wat geld mislopen.

“Met het succes kwam ook het grote geld. Vooral dan voor de platenfirma. We hebben ook goed ons brood verdiend, maar ik was nog zo naïef. We waren in een wereld vol haaien beland: iedereen wilde z’n graantje meepikken van ons succes”, vertelt Silvy in Dag Allemaal.

Silvy moet toegeven dat als ze meer begeleiding had gehad, ze waarschijnlijk minder geld was misgelopen. Net zoals Wout.

Maar aan zo’n snel tempo leven, dat eiste ook zijn tol bij Sylvie. Zij zat er op een bepaald moment fysiek en mentaal helemaal door. “Ik ben toen met iemand een kledingzaak opgestart en die heeft mij belazerd. Ik ben serieus met mijn bakkes tegen de muur gegaan. Drie jaar later kwam het besef: doe waar je goed in bent en ga weer zingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today