16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Ruben Van Gucht op tournee met SPORTMAN

Ruben Van Gucht
© VRT/Geert Van Hoeymissen

In navolging van het boek SPORTLAN trekt Ruben Van Gucht met SPORTMAN ook naar de theaters in voor een tournee door Vlaanderen and guess what… Mathieu & Guillaume mogen mee!

In het boek SPORTMAN vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen… Voor het eerst bundelt hij de verhalen die zich in de voorbije tien jaar hebben afgespeeld in zowel zijn carrière als zijn leven. SPORTMAN is verhaal van de sportjournalist, maar ook die van de mens Ruben van Gucht. Zo beklimt hij bergen, test hij het werelduurrecord en waagt hij zich aan ultrapopen.

Nu trekt Ruben met SPORTMAN ook de theaters in voor een tournee door Vlaanderen and guess what… Mathieu & Guillaume mogen mee! Net zoals bij De Weekwatchers op Radio 2 staan we Ruben bij met muziek en vervolledigen, ondersteunen of vertalen we zijn verhalen in muzikale bewoordingen. We gaan zelfs samen met het publiek het ultieme WK-lied schrijven om onze Rode Duivels klaar te stomen voor de wereldbeker in Rusland!

De voorstelling gaat op 7 maart in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Tickets bestellen doe je hier!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today