12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Tomer G remixed de nieuwe Lara Fabian,’Chameleon 2018′

Lara Fabian
© 9 Productions

Geïnspireerd door de figuur en de stem van Lara Fabian, is de meest succesvolle Israëlische producer Tomer G. In het verleden werkte hij al samen met o.a. Britney Spears, Madonna, Kylie Minogue, Queen, Pitbull, Mylene Farmer, Enrique Iglesias, M. Pokora … Een lang lijstje van gerenommeerde samenwerkingen, waar hij onze Belgische Lara Fabian graag aan toevoegt.

Met nu al meer dan 13 miljoen verkochte albums op de doorlopende teller, laat de Belgisch-Canadese Lara Fabian zelfs Stromae nog ruim achter zich. Onder het goedkeurende oog van haar Belgische vader, focust de Etterbeekse Lara Crokaert zich vanaf Canadese bodem op de rest van de wereld. Vanaf volgende week krijgt haar carrière nog een extra boost, want dan neemt Lara als coach plaats in de draaistoelen van The Voice Canada, waar ze muzikaal talent gaat begeleiden: “Ik kijk er enorm naar uit om de kennis en de ervaring die ik als artieste opbouwde, door te geven aan de volgende generatie. In het veranderende muzieklandschap zijn jongeren nog steeds de toekomst. Het wordt een wisselwerking; enerzijds deel ik mijn kennis met hen, maar ik hoop dat zij mij ook kunnen inspireren en meezuigen in de nieuwe tijd. Als ik zie hoe zij omgaan met hun fans op de sociale media, hoe zij hun muziek delen en laten leven op YouTube, dan kan ik daar zeker nog wat van leren.”`

Tomer G

“Toen ik ‘Chameleon’ hoorde op Lara haar recent verschenen album ‘Camouflage’, was dat het nummer dat mij direct raakte en waarvan ik dacht dat ik het met een remix sterker kon maken. De dramatiek trok mij aan en dat heb ik ook behouden in de dance-versie die het uiteindelijk is geworden. Deze song zuigt je instant naar de dancefloor. Dat was vooraf mijn opzet en ik weet zeker dat de track vloeiend zijn weg zal vinden in de internationale playlisten. De song heeft alles in zich om een dikke hit te worden. Geloof me!”, zegt Tomer G overtuigend.

Deze maand start Lara Fabian in Miami met haar nieuwe ‘Camouflage World Tour’. Die brengt haar naar o.a. New York, Los Angeles, Parijs, Moskou, Praag, Amsterdam en België, want op 9 juni speelt Lara een concert in Vorst Nationaal. “’Adagio’, ‘Love By Grace’, maar ook nieuw werk uit mijn album ‘Camouflage’ en de nieuwe single ‘Chameleon’ staan op de setlist van mijn nieuwe wereldtour. Samen met mijn live band haal ik alles uit de kast en bezorgen we het publiek een unieke concertavond.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today