7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Het Schlagerfestival 2018: begin het feestje bij je thuis met de 3CD!

Het Schlagerfestival
© Universal/Top Act Music

Eind maart is het weer zover: dan vindt het grootste schlagerfeestje plaats in de Ethias Arena in Hasselt.  Wie in de aanzet naar Het Schlagerfestival 2018 al een feestje thuis wil bouwen, kan dat met de 3CD die begin maart verschijnt!

Uiteraard zal er in 2018 weer volop ‘geschlagerd’ worden in de Ethias Arena in Hasselt. Het Schlagerfestival kiest dit jaar voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken. Met maar liefst 4 concertdata blijft dit het grootste toonaangevende Schlager- en Polonaiseevenement van België.

De verbreding die het festival de laatste edities inzette, blijkt zijn vruchten af te werpen..  Umberto Tozzi, Christoff, De Romeo’s, Bart Kaëll, Sam Gooris, Coco Jr. van The Dinky Toys, Willy Sommers en Swoop krijgen op Het Schlagerfestival 2018 vrouwelijke versterking van Ingeborg en Margriet Hermans.  Dit jaar wordt dan ook nu al een topeditie!

De grootste schlagerhits zijn nu verzameld op de 3CD ‘Schlagerfestival 2018’.  Met ambiancehits van Christoff, John Terra, Klubbb3, Jo Vally, Will Tura,… zit je goed voor meer dan drie uur luisterplezier! Wedden dat jij die polonaise binnenkort door je eigen woonkamer jaagt?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today