12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Ruben Van Gucht op de fiets in Antwerps Sportpaleis

Ruben Van Gucht
© Roland Hermans

Omdat Ruben Van Gucht houdt van een stevige (sportieve) uitdaging, staat hij op 9 december in het Antwerpse Sportpaleis tijdens Nitro Circus Live.

“Ik ruil mijn koersfiest in voor een bmx en stoom mij klaar voor de grootste live action sport gebeurtenis ter wereld, Nitro Circus, die met hun nieuwe ‘You Got This’-tournee opnieuw naar ons land komen. “Ik ben geen zanger, wel een sportman en dus lijkt het mij fijn om eens in het Sportpaleis te staan, samen met meervoudig X-Game medaillewinnaar Travis Pastrana die mij uitdaagde om enkele freestyle bmx-tricks aan te leren. Peace of cake? No way. Het is een kwestie van focussen, snelheid en berekende risico’s. Voor mijn avontuur krijg ik de hulp en de steun van Brent Minne en Kenneth Tancré, twee Belgische wereldtoppers die aangesloten zijn bij Groundedbmx. Zij begeleiden mij de komende weken en stomen mij klaar voor het Sportpaleis. Zodra ik terug ben van het WK in Rusland, starten de voorbereidingen”, zegt Ruben Van Gucht.

Tickets voor de nieuwe ‘You Got This’-tour van Nitro Circus Live, op 9 december 2018 in het Antwerpse Sportpaleis mét o.a. FMX-riders Travis Pastrana, Josh Sheehan, Bilko Williams, Adam Jones en bmx-riders Ryan Williams, James Foster, Jed Mildon, én dus ook Ruben Van Gucht, bestel je op www.nitrocircus.com of telefonisch op 070 345 345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today