14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Ruud De Ridder in zijn gat gebeten

© Echt Antwaarps Teater

Ruud De Ridder is in zijn gat gebeten. Of dat te maken heeft met de theaterplannen van zoon Sven, met de komende verhuis van ’t Echt Antwaarps Teater naar de Arenberg of het een andere reden heeft, kan u vanaf nu zélf ontdekken. Eén zaak is zeker: Piet en Marina hebben er wel wat mee te maken. We hebben het uiteraard over het nieuwste theaterstuk van ’t Echt Antwaarps Teater, dat sinds vandaag speelt in Antwerpen.

In het verhaal, het slotstuk van het huidige speelseizoen, zijn Piet en Marina koortsachtig op zoek naar een bevriend koppel. Hun onderburen, Ann en Jo lijken hun wel het ideale koppel om af te toe een gezellige avond mee door te brengen. Misschien zijn ze wel het ideale stel om samen af en toe een uitstapje mee te maken. Vriendschap aanknopen is nu de eerste vereiste, maar zijn Ann en Jo daar wel klaar voor? Zien zij de dingen ook zo of ervaren zij die vriendschap meer als opdringerigheid? Plots komt er een genante leugen aan de oppervlakte. Wat die leugen is, dat laten we aan u over om te ontdekken.

Praktisch

‘Ik ben in m’n gat gebeten’ speelt van zondag 19 mei tot en met zaterdag 16 juni in ’t Echt Antwaarps Teater. Op de planken staan Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Nick Delafontaine en Anke De Ridder. Zij spelen bijna elke donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.15 uur en zondag om 15 uur. Tickets zijn te bestellen via http://www.echtantwaarpsteater.be/ of 03 231 64 64.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today