12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Sally-Jane Van Horenbeeck: “Ik doe niet aan leeftijdsdiscriminatie”

Foto: VRT

Van leerkracht en leerling naar beste vrienden, dat is het verhaal van ‘Thuis’-actrices Sally-Jane Van Horenbeeck en Leah Thys. “Leah is een toffe madam. We kennen elkaar al zeker dertig jaar. Periodes van veel en weinig contact wisselen elkaar af, maar de laatste tijd zien we elkaar wekelijks”, vertelt Sally-Jane over haar vriendschap met Leah in Tv-Familie.

Tussen Leah en Sally-Jane zit een leeftijdsverschil van ongeveer 26 jaar. Dat zorgt voor een generatiekloof tussen de twee vriendinnen. Maar voor Sally-Jane en Leah speelt dat leeftijdsverschil geen enkele rol binnen hun vriendschap. “Ik heb zowel vriendinnen van 26 als 76 jaar. Leah en ik hebben gewoon ontzettend veel fun samen. We lachen heel wat af en doen onnozel. Of we gaan samen een weekendje weg of uitwaaien aan zee.”

Leah heeft een moeilijke periode achter de rug door haar coronabesmetting en het overlijden van haar man. Heel veel van haar vrienden staan klaar met goede raad, een raad waar Leah niet altijd naar luistert. “Ik zou wel advies kunnen geven, maar ons Leah doet toch lekker haar goesting”, lacht Sally-Jane.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today