13 °C Antwerpen, BE
woensdag 27 september 2023
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 27 september 2023

Sam Gooris: “Ik stond nooit stil bij wat ik miste”

Foto: VTM

Wie graag een kijkje krijgt over Amerika, die kijkt het best naar ‘Expeditie Gooris’. Daarin trekken Sam Gooris, Kelly Pfaff, Shania Gooris en Kenji Gooris langs de Westkust van Amerika en bezoeken ze er onder meer San Francisco.

“Ik vond dat een zeer interessante stad. Ik voelde me daar ook heel veilig. Het is ook een stad met veel geschiedenis. Elke Europeaan kan zich met die stad identificeren, denk ik. Met LA heb je dat minder. Maar de Big Sur in Californië is ook fenomenaal hoor”, klinkt het bij Kelly in Primo.

3 weken lang trokken Kelly, Sam, Shania en Kenji langs de Westkust en maakten ze de mooiste herinneringen. Na een geslaagde reis door Europa, had deze reis toch weer een andere impact op het gezin. Toch zeker op Kelly.

“Het was anders. De eerste roadtrip ging door Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Italië. Allemaal plekken die we kenden. Of grotendeels toch. Omdat we er zelfs een deel van ons leven hadden doorgebracht, zoals in Beieren. Maar het was leuk om daar nu eens met de kinderen naartoe te gaan. Deze keer was het voor ons alle vier behoorlijk nieuw. Dat bracht toch wat extra stress met zich mee.”

Zo’n reis met het gezin, het was voor Sam behoorlijk confronterend. Het is iets wat ze vroeger immers nooit deden. “Ik stond nooit stil bij wat ik miste, altijd maar werken, tot vorig jaar. Die roadtrip door Europa was een eyeopener. Daarom heb ik er deze keer echt vanaf het eerste moment zo hard van genoten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today