9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Sandra Bekkari: “Daar doe ik niet aan mee”

sandra bekkari
© Medialaan/VTM

Sandra Bekkari is 50 geworden en heeft een nieuw boek uit. Het gaat goed met de gezonde chef en dat straalt ze ook uit. Goede voornemens heeft zij niet nodig aan het begin van dit nieuwe jaar.

“Nee, daar doe ik niet aan mee. Je gaat dan plots alles veranderen, maar na nauwelijks twee weken herval je in je oude gewoontes of routines. Ik stel mezelf wel doelen voorop. Haalbare doelen. Een nieuw jaar betekent een nieuwe start en ik vind het fijn om even stil te staan bij waar ik naartoe wil en waaraan ik wil werken. Maar als je je een doel stelt, laat het dan vooral een realistisch zijn. In mijn geval wordt het een sportief objectief”, zegt ze in Primo.

Bekkari heeft zich ingeschreven voor de halve marathon van Parijs op 3 maart. Ze wil dat al heel lang eens doen en eindelijk is voor haar het moment aangebroken.

Sandra heeft vroeger nog atletiek gedaan en dat bij Hermes Oostende. Ze deed het op competitieniveau en liep 800 meter.

“Een marathon is compleet iets anders, maar ik loop heel graag. Ook al is het slecht weer. Als je een doel hebt, gaat dat vanzelf. En als ik na mijn looptraining thuiskom – ook al ben ik compleet doorweekt en uitgeregend – word ik altijd overvallen door een heel voldaan gevoel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today