9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

James Cooke: “ Dat zal met de leeftijd te maken hebben”

Foto: Studio 100

James Cooke is een gelukkig man. Ook het derde seizoen van ‘James De Musical’ is een voltreffer en trekt wekelijks heel wat kijkers. Niet alleen de gasten zorgen voor dat succes, maar ook James zelf. Hij is de geknipte presentator voor dit programma.

Cooke lijkt altijd druk in de weer te zijn en gunt zichzelf amper rust. Ook al heeft hij daar behoefte aan, het komt er niet vaak van.

“Naarmate ik ouder word steeds meer. Mijn man Dorian en ik denken er eigenlijk aan om binnen een paar jaartjes te verhuizen. Ergens op de buiten gaan wonen. We willen een hof voor onze beestjes. Ik kom op een leeftijd dat ik daar steeds meer behoefte aan heb, dat is ’n feit”, zegt James in Primo.

James Cooke die rust nodig heeft, mensen kunnen het soms amper geloven. Maar toch is het zo. De presentator wordt dan ook al bijna 40 en dan snakken meer en meer mensen naar rust.

“Dat zal met de leeftijd te maken hebben, maar ook met mijn werk. Ik ben áltijd onder de mensen. Dus zo eventjes in de tuin zitten en alleen maar de vogeltjes horen fluiten, het lijkt me wel wat. Maar het is nog niet voor meteen. (glimlacht) Voorlopig zoek ik nog graag de drukte op. Met momenten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today